Λιπόλυση και σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες (RF)

Πρόκειται για ηλεκτρομαγνητικά κύματα, που εκπέμπονται μέσω μιας κεφαλής, και  μεταφέρουν ενέργεια βαθιά διαπερνόντας τα στρώματα του δέρματος. Με τη μέθοδο αυτή θερμαίνονται επιλεκτικά τα λιπώδη κύτταρα και οι υποκείμενοι ιστοί. Το αποτέλεσμα είναι η θερμότητα να εισχωρεί στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη και ευχάριστη. Η  θερμότητα που μεταφέρεται κάτω από το δέρμα βοηθάει στη αύξηση της κυκλοφορίας του, ενώ με τη βοήθεια της ελεγχόμενης αυτής θερμότητας προκαλείται συρρίκνωση των λιποκυττάρων και μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Επιπλέον με την τοπική θέρμανση επιτυγχάνεται πέρα από τη λιπόλυση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Η θερμότητα διεγείρει φυσικά το δέρμα  να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη, τα οποία είναι δομικά συστατικά του δέρματος και είναι υπεύθυνα για την ελαστικότητα και συνοχή του. Οι ραδιοσυχνότητες έχουν την ικανότητα να «ξυπνήσουν» τους ινοβλάστες ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν με τη συχνότητα ενός νεανικού δέρματος. Τέλος έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να επιτύχει ιδιαιτέρως θεαματική σύσφιξη όσο καμιά μορφής κλασική άσκηση δεν καταφέρνει να επιτύχει ακόμα και σε δύσκολα σημεία όπως οι προσαγωγοί, τα γόνατα και τα μπράτσα.

Το αποτέλεσμα είναι να παρέχεται μακροχρόνια αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση του δέρματος εξακολουθεί να βελτιώνεται ακόμα και μετά το πέρας της εφαρμογής της θεραπείας.

  40′       €70