Μανικιούρ Απλό

13€

Μανικιούρ Ημιμόνιμο

17€

Πεντικιούρ

17€

Πεντικιούρ Ημιμόνιμο

22€

Μανικιούρ & Πεντικιούρ Απλό

25€

Μανικιούρ Ημιμόνιμο & Πεντικιούρ Απλό

30

 

Η περιποίηση των άκρων μας πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά και για λόγους υγιεινής.   Τα περιποιημένα χέρια μιας γυναικάς αποτελούν ένα από τα δυνατά σημεία της εμφάνισης της. Κάντε ένα διάλειμμα από την μουντή και αγχωτική πολλές φορές καθημερινότητα, απολαμβάνοντας ένα spa μανικιούρ ή πεντικιούρ. Τα καθαρά και καλοσχηματισμένα σας άκρα θα δείχνουν σε όλους τον προσεγμένο σας εαυτό. Ενώ το χρώμα που θα επιλέξετε, εκτός από fashion statement, θα προσθέσει μία ξεχωριστή πινελιά στην ημέρα σας. Εξ’άλλου όλες περιμένουμε κάθε σαιζόν τα καινούρια «it» χρώματα της Essie που θα μας συναρπάσουν και που ανυπομονούμε να φορέσουμε «πρώτες». Και αν θέλουμε μανικιούρ και πεντικιούρ με διάρκεια, η Jessica με τις κλασσικές αλλά και μοντέρνες επιλογές που μας προσφέρει, θα μας εξασφαλίσει καλοβαμμένα νύχια μέχρι και 3 εβδομάδες. Μη περιμένετε λοιπόν, βάλτε χρώμα, κέφι και μόδα στη ζωή σας τώρα!!!

> Μανικιούρ

Κάντε ένα επαγγελματικό μανικιούρ δίνοντας στα νύχια σας το κατάλληλο σχήμα και χαρίστε τους μία εξειδικευμένη περιποίηση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τα ενυδατώνει. Διαλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων επαγγελματικών βερνικιών ανάμεσα στους ιδιαίτερος τόνους της Essie και τις λαμπερές αποχρώσεις της Jessica.

 

 

 

> Πεντικιούρ

Η χαλάρωση και η υγιεινή των ποδιών σας έγκειται σε ένα άκρως θεραπευτικό πεντικιούρ που όχι μόνο θα σας ξεκουράσει από μια απαιτητική μέρα αλλά και θα σας απαλλάξει από τυχόν προβλήματα όπως κάλους, σκληρύνσεις και βαθιά σκασίματα .Αφεθείτε σε μία ολοκληρωτική περιποίηση δίνοντας στα πόδια σας μια πιο ξεκούραστη και καλαίσθητη όψη. Με μια εντατική φροντίδα αποφύγετε επίσης προβλήματα όπως η ονυχοκρύπτωση και οι μύκητες.

 

> Ημιμόνιμο Βερνίκι

Είναι πολύ σημαντικό για μία γυναίκα να έχει περιποιημένα άκρα και ένα καλό μανικιούρ-πεντικιούρ μπορεί να τα κάνει να δείχνουν υπέροχα.  Για ένα πιο  μόνιμο αποτέλεσμα δοκιμάστε τα ημιμόνιμα βερνίκια της Jessica που έχουν διάρκεια ζωής έως και 3 εβδομάδες. Οι αποχρώσεις τους είναι ίδιες με την σειρά των απλών βερνικιών ώστε ο συνδυασμός τους να είναι πιο εύκολος. Επισκεφτείτε το χώρο μας για μία πολύ εύκολη και γρήγορη εφαρμογή με ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.