Θεραπείες προσώπου

Απομακρύνει ρύπους και περιττή λιπαρότητα, ενώ καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, βοηθώντας το δέρμα να αναπνεύσει και να αποσυμφορηθεί από την υπερπαραγωγή σμήγματος και την ανάπτυξη μικροβίων. Ιδανική και για λιπαρό, προβληματικό και ακνεϊκό δέρμα.

120′

€50

Μία θεραπεία που βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας, αφαιρώντας την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος που έχει καταστραφεί. Με αυτό τον τρόπο αποκαλύπτεται μια νέα υγιής επιδερμίδα απαλλαγμένη από ένα μέρος των ρυτίδων και των ατελειών.

45′

€80

Απολέπιση με βότανα που προκαλεί μία πλήρης ανανέωση του δέρματος.

60′

€60

Απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ρυτίδες, ουλές και αποχρωματίζει τις πανάδες καθώς το γλυκολικό οξύ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Κατάλληλη, για όλους τους τύπους δέρματος.

60′

€40

Θεραπεία ενυδάτωσης που αποκαθιστά την υγρασία σε κυτταρικό επίπεδο, χαρίζοντας μακράς διάρκειας αποτελέσματα.

60′

€40

Εντατική θεραπεία ενυδάτωσης και θρέψης που αποκαθιστά την ποιότητα του δέρματος σε όλα τα επίπεδα.

90′

€60

Η περιβαλλοντική έκθεση προκαλεί ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων στο δέρμα, που καλείται να αποκαταστήσει η ισχυρή αυτή αντιοξειδωτική θεραπεία με καθαρό ασκορβικό οξύ (Vit. C).

60′

€40

Θεραπεία για πρόληψη και λείανση των λεπτών γραμμών. Αντιμετώπιση των οιδημάτων που εμφανίζονται στην περιοχή των ματιών.

30′

€30

Ένας μοναδικός συνδυασμός πυριτίου (silicium) και υαλουρονικού οξέος, που δίνει άμεση σύσφιξη, λείανση ρυτίδων και βαθιά θρέψη.

90′

€80

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Καλό είναι λοιπόν με τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος, που μπορεί να είναι μείωση της σφριγηλότατης του δέρματος, χαλάρωση και λεπτή ρυτίδωση να επιλέγει κανείς να ακολουθήσει μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες, με σκοπό να αποτρέψουν τη φθορά του χρόνου και να αποφύγουν τις περισσότερο επεμβατικές, ενέσιμες ή χειρουργικές θεραπείες.

Όλες οι θεραπείες προσώπου γίνονται με προϊόντα Murad, Thalgo και mccocmetics (μεσοθεραπείες)

 

> Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου ( Clarifying Enzyme Facial )

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες καθώς καθαρίζει το δέρμα σε βάθος, αφαιρεί την περίσσεια σμήγματος,απομακρύνει τους ρύπους και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Με την διάνοιξη των πόρων, το δέρμα αναπνέει και είναι σε θέση να απορροφήσει καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά που του παρέχονται είτε με καλλυντικά προϊόντα, είτε με τις θεραπείες που εφαρμόζονται στο ινστιτούτο. Η διαδικασία της αποστείρωσης, τα αντιφλεγμονώδη και αντισηπτικά συστατικά της θεραπείας προλαμβάνουν τις βλάβες της ακμής και τις μολύνσεις.Μετά το πέρας του καθαρισμού, μπορεί κανείς να επιστρέψει άμεσα στις κοινωνικές και επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σε ακνεϊκά δέρματα  είναι απαραίτητος ο συχνός καθαρισμός για την καταπολέμηση του βακτηρίου της ακμής. Επίσης συνιστάται πριν από οποιαδήποτε θεραπεία που εφαρμόζεται στο πρόσωπο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οφέλη :
• Bαθύς καθαρισμός των πόρων
• Ρύθμιση της λιπαρότητας και της αντιαισθητικής γυαλάδας
• Βελτίωση της καθαρότητας του δέρματος
• Μείωση των βλαβών που προκαλούνται από την ακμή
• Ελάττωση του ερεθισμού και της ερυθρότητας

Τύποι δέρματος: Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

 

> Χημικό Peeling

Το χημικό πίλινγκ είναι μία θεραπεία που βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας, αφαιρώντας την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος που έχει καταστραφεί. Με αυτό τον τρόπο αποκαλύπτεται μια νέα υγιής επιδερμίδα απαλλαγμένη από ένα μέρος των ρυτίδων και των ατελειών. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή peeling προσώπου, καθώς προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας γίνεται απολέπιση των εξωτερικών στιβάδων του νεκρού δέρματος, αποκαλύπτοντας μια καινούρια επιδερμίδα, καλύτερης υφής. Ουσιαστικά, μέσω της ελεγχόμενης βλάβης που προκαλείται, επιτυγχάνεται πάχυνση της επιδερμίδας, εναπόθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, αναδιοργάνωση των δομικών στοιχείων και αύξηση του κυτταρικού όγκου. Το χημικό πίλινγκ προσώπου βοηθά τα άτομα που έχουν κηλίδες, ρυτίδες, ουλές και πανάδες στο πρόσωπο καθώς και όσους έχουν ακμή ή χρωματική ανομοιογένεια στο δέρμα (δυσχρωμία).

Οφέλη :

•  Ανανεώνει την επιδερμίδα
•  Μειώνει αισθητά λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες.
•  Απομακρύνει τις ουλές
•  Αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες, τις πανάδες και το μέλασμα.
•  Μειώνει τη λιπαρότητα στο πρόσωπο

Τύποι δέρματος: Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

 

> Θεραπεία με οξέα Φρούτων (AHA Rapid Exfoliator Facial)

Δραστική θεραπεία που περιέχει οξέα φρούτων (γλυκολικό οξύ) τα οποία έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας (σε μεγαλύτερο βάθος από ότι ένα απλό κοσμετολογικό peeling). Με αυτό το τρόπο ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης. Τα οξέα λόγω του μικρού μοριακού τους βάρους έχουν μεγάλη διεισδυτικότητα και προσφέρουν στο δέρμα πολλαπλά οφέλη:

 • Μειώνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 • Αποχρωματίζουν τις πανάδες
 • Εξομαλύνουν τις ουλές (ακμής, διεσταλμένοι πόροι, ραγάδες)
 • Χαρίζουν φωτεινότητα στο δέρμα

Η θεραπεία με οξέα είναι από τις πλέον ανώδυνες και αποτελεσματικές μεθόδους βελτίωσης της εικόνας του προσώπου

Δραστικά συστατικά : Γλυκολικό οξύ

Τύποι δέρματος : Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος κυρίως τους χειμερινούς μήνες.

 

 

> Ενυδατική Θεραπεία Προσώπου

Το δέρμα χρειάζεται όλο το χρόνο και κυρίως μετά τους καλοκαιρινούς και πολύ κρύους, χειμωνιάτικους μήνες, να είναι καλά ενυδατωμένο. Ένα ενυδατωμένο δέρμα είναι ένα υγιές δέρμα που καθυστερεί τον σχηματισμό ρυτίδων και την πτώση του δέρματος (χαλάρωση). Παράλληλα ανακουφίζει από το αίσθημα «τραβήγματος», εξαλείφει τις κοκκινίλες και δεν εμφανίζει σπασμένα αγγεία. Η ενυδατική αυτή θεραπεία, επαναφέρει την υγρασία σε κυτταρικό επίπεδο και κατ’ επέκταση αυξάνονται τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Το δέρμα εμποτίζεται με ενυδατικά συστατικά και αποκτά την χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του.

Οφέλη :

 • Επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας
 • Αποκαθιστά τον τόνο του δέρματος
 • Δίνει ελαστικότητα και σφριγηλότητα

 

Τύποι δέρματος : Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος,
Ιδανική για αφυδατωμένο και καταπονημένο από διάφορες θεραπείες δέρμα.

 

> Ισχυρή Θεραπεία Ενυδάτωσης και Θρέψης

Η αφυδάτωση του δέρματος είναι μία κατάσταση που χαρακτηρίζεται από έλλειψη νερού και εμφανίζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες. Το δέρμα δεν έχει λεία και απαλή υφή και είναι θαμπό χωρίς λάμψη. Ο συνδυασμός διπλής θεραπείας για ενυδάτωση προσώπου και θρέψης με κολλαγόνο, 2 είδη υαλουρονικού οξέος, αποστάγματα φυκιών και φυτικές πρωτεΐνες, αντιμετωπίζει το πρόβλημα της αφυδάτωσης και της επιδερμικής ατροφίας. Χαρίζει απαλότητα, ελαστικότητα και όγκο στην επιδερμίδα, ζωντάνια και τόνωση. Η ισχυρή αυτή ενυδατική θεραπεία αποκαθιστά την υγρασία του δέρματος διατηρώντας τη σύνθεση της υδρολιπιδικής ταινίας,  η οποία προστατεύει το δέρμα από την απώλεια νερού και την διείσδυση ξένων ουσιών μέσα στο δέρμα.

Οφέλη :

 • Επαναφέρει την υγρασία σε όλα τα επίπεδα του δέρματος
 •  Αποκαθιστά την τραχύτητα και την λάμψη
 • Δίνει ελαστικότητα, σφριγηλότητα και όγκο
 • Εμπλουτίζει το δέρμα με θρεπτικά συστατικά

 

Τύποι δέρματος : Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος,
Ιδανική για ξηρό, αφυδατωμένο, τραχύ και άτονο δέρμα.

 

> Θεραπεία ενάντια της φωτογήρανσης και περιβαλλοντικής γήρανσης με βιταμίνη C ( Sun Undone Vitamin C Infusion Facial )

Το δέρμα μας εκτίθεται καθημερινά στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ρύπους του περιβάλλοντος όπως το καυσαέριο, ο καπνός κ.α. Η έκθεση αυτή μπορεί να προκαλέσει την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η θεραπεία ενάντια στην φωτογήρανση και περιβαλλοντική γήρανση περιέχει καθαρό ασκορβικό οξύ, δηλαδή βιταμίνη C η οποία έχει αντιοξειδωτική δράση. Το δέρμα αποκτά ελαστικότητα και φωτεινότητα ενώ παράλληλα οι δυσχρωμίες αποχρωματίζονται και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται.

Οφέλη :

 • Δρα ενάντια της περιβαλλοντικής γήρανσης
 • Αποκαθιστά την ελαστικότητα, την φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος
 •  Αποχρωματίζει τις πανάδες και τις δυσχρωμίες
 • Μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες

 

Δραστικά συστατικά : ασκορβικό οξύ (Βιταμίνη C)

Τύποι δέρματος : Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος κυρίως τους χειμερινούς μήνες. Ιδανικό για καπνιστές και δέρματα θαμπά και με πανάδες.

 

> Αντιρυτιδική, Συσφικτική και Θρεπτική Θεραπεία προσώπου (Silicium)

Μία θεραπεία με βασικά συστατικά το πυρίτιο (Silicium) και τα μόρια του Υαλουρονικού οξέως. Το πυρίτιο περιέχεται σε όλους τους συνδετικούς ιστούς του σώματος (δέρμα, χόνδροι, οστά κτλ) και βοηθά ώστε να διατηρείται η ελαστικότητα του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ είναι δομικό συστατικό του δέρματος που με τη πάροδο του χρόνου ή με τις εξωγενείς συνθήκες (στρες, ήλιος κτλ.) εκφυλίζεται με αποτέλεσμα το δέρμα να λεπτύνεται, να χάνει τον όγκο και τη σφριγηλότητά του. Επίσης το υαλουρονικό είναι υδρόφιλο μόριο και δεσμεύει νερό (μέχρι και 1000 φορές το βάρος του). Η έλλειψη  υαλουρονικού οξέος δίνει την εικόνα ενός αφυδατωμένου δέρματος, με προδιάθεση στη δημιουργία λεπτών ρυτίδων και χαλάρωσης. Η θεραπεία αυτή προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης, καθώς και λείανση και γέμισμα των ρυτίδων.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της θεραπείας είναι η ειδική εφαρμογή προϊόντος πάνω στις ρυτίδες με συγκεκριμένη τεχνική μάλαξης η οποία προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Οφέλη:

 • Γέμισμα ρυτίδων
 • Επαναφορά του οβάλ του προσώπου
 • Βαθιά θρέψη και ενυδάτωση
 • Σύσφιξη

 

> Αντιρυτιδική και Αποσυμφορητική Θεραπεία Ματιών

Τα μάτια είναι μία ιδιαίτερη περιοχή και χρήζει ειδικής περιποίησης με εξειδικευμένα προϊόντα που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της. Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό από το υπόλοιπο πρόσωπο. Ως εκ τούτου δημιουργούνται πιο εύκολα λεπτές γραμμές, ενώ όταν είμαστε πολύ κουρασμένοι ή η διατροφή μας δεν είναι σωστή κάνουν την εμφάνιση τους οι μαύροι κύκλοι. Επιπλέον οι εκφράσεις του προσώπου στην περιοχή των ματιών είναι πιο συχνές με αποτέλεσμα να εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης από μικρή ηλικία. Τα καλλυντικά ματιών έχουν σύνθεση τέτοια ώστε να μην επιβαρύνουν την λεπτή επιδερμίδα της περιοχής αυτής. Για το λόγο αυτό τα προϊόντα ματιών είναι σε μορφή τζέλ, πιο λεπτόρευστα, χωρίς αλκοόλη και με συστατικά μικρότερης μοριακής δομής.

Η θεραπεία αυτή ενδυναμώνει την περιοχή των ματιών καθώς περιέχει προϊόντα με υαλουρονικό, υδρολυμένο κολλαγόνο και εκχυλίσματα αγγουριού.

Οφέλη:

 • Πρόληψη και λείανση ρυτίδων
 • Αποσυμφόρηση των οιδημάτων
 • Ξεκούραστο βλέμμα 

 

> Φυτικό Peeling

Το Φυτικό Peeling είναι μια βιολογική μέθοδος απολέπισης, στην οποία χρησιμοποιούνται μόνο φυτικά συστατικά, δηλαδή μόνο βότανα. Ο συνδυασμός μηχανικής τριβής και βοτάνων, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Σαν αποτέλεσμα να αποκολλούνται τα ανώτερα στρώματα του δέρματος και να προκαλείται η αναγέννηση του από την παραγωγή νέων κυττάρων.

Οφέλη:

 • Λείανση ρυτίδων (λεπτές και βαθιές)
 • Εξισορρόπηση σμήγματος (ακμή και πολύ λιπαρά δέρματα)
 • Εξομάλυνση ουλών (από ακμή, τραύματα) και ραβδώσεων
 • Αποκατάσταση της υφής του δέρματος (τραχύ και φωτογηρασμένο δέρμα)
 • Αποχρωματισμός πανάδων
 • Βελτίωση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του δέρματος
 • Αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος 

 

> Μεσοθεραπεία

Τα τελευταία χρόνια η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, για τη δερματική χαλάρωση, για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της τριχόπτωσης. Έτσι λοιπόν είναι μία ιδανική θεραπεία για:

 • ενυδάτωση, σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων του προσώπου
 • αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους στο σώμα
 • αντιμετώπιση της τριχόπτωσης στο τριχωτό της κεφαλής.

Η μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος κατά την οποία διοχετεύουμε μικρές ποσότητες ουσιών όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ένζυμα σε κάποιο σημείο του σώματος. Η διοχεύτεση των ουσιών αυτών γίνεται είτε με μικρό-ενέσεις στο χόριο, το οποίο αποτελεί το μεσαίο στρώμα του δέρματος (από όπου πήρε και το όνομα της η μεσοθεραπεία), είτε με τη βοήθεια μίας συσκευής micro-needling.

Η τεχνική με microneedling βασίζεται στη χρήση ενός ειδικού κυλίνδρου που αποτελείται από μικροβελόνες μήκους 0,25-2mm (ανάλογα τη περιοχή της θεραπείας), οι οποίες διαπερνούν την επιδερμίδα και εισχωρούν στο χόριο. Οι ινοβλάστες που βρίσκονται εκεί αντιδρούν στο ερέθισμα αυτό, παράγουν κολλαγόνο και προάγουν την φυσική επούλωση του δέρματος. Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της θεραπείας γίνεται εναπόθεση διάφορων συστατικών (που αναφέρθηκαν παραπάνω) τα οποία με τη βοήθεια των μικροακίδων εισχωρούν άμεσα και εύκολα στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας.

 

> Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες (lifting χωρίς νυστέρι)

Πρόκειται για ηλεκτρομαγνητικά κύματα, που εκπέμπονται μέσω μιας κεφαλής και  μεταφέρουν ενέργεια εν τω βάθη.

Με τη μέθοδο αυτή θερμαίνονται επιλεκτικά  οι υποκείμενοι ιστοί ενώ παράλληλα παρέχει προστασία στους υπερκείμενους ιστούς. Το αποτέλεσμα η θερμότητα να εισχωρεί στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη και ευχάριστη. Η  θερμότητα που μεταφέρεται κάτω από το δέρμα βοηθάει στη αύξηση της μικρο-κυκλοφορίας του με αποτέλεσμα να οξυγονώνεται καλύτερα ο ιστός και να αυξάνονται οι μεταβολικές του λειτουργίες.

Επιπλέον κινητοποιούν τους ινοβλάστες να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη σε ρυθμούς και ποσότητες τέτοιες όπως ένα δέρμα νεαρής ηλικίας. Ως εκ τούτου έχουμε θεαματικά αποτελέσματα στην σύσφιξη,στην αντιγήρανση και στη μείωση ρυτίδων.

 

> Ενζυμική Θεραπεία

Τα ένζυµα είναι ειδικές πρωτεΐνες που βρίσκονται σε κάθε οργανισµό και δρουν ως καταλύτες στις χηµικές αντιδράσεις που λαµβάνουν χώρα στο µεταβολισµό µας. Λόγω των βιοχηµικών χαρακτηριστικών τους στοχεύουν απευθείας στο πρόβληµα που θέλουµε να βελτιώσουµε. Ως αποτέλεσµα της µεταβολικής δράσης των ενζύµων τα οποία αναγνωρίζονται και απορροφώνται απευθείας από την εστία του προβλήµατος παρατηρείται σηµαντική βελτίωση στην ελαστικότητα του δέρµατος, στη µείωση των ρυτίδων και στη βελτιωµένη εµφάνιση του δέρµατος στο 100% των περιπτώσεων.

Το Pbserum πρόκειται για ένα προϊόν που προσεγγίζει την φαρµακευτική βιοµηχανία .  Για το λόγο αυτό βρίσκονται σε φυαλλίδια σκούρου χρώματος και αεροστεγώς σφραφισμένα,σε μορφή συμπαγούς σκόνης,όπου ανοίγεται και διαλύεται το σκεύασμα με φυσιολογικό ορό ακριβώς πριν την εφαρμογή του. Ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε  χρησιμοποιούμε και τα κατάλληλα ένζυμα:

 • η κερατινάση για την αποµάκρυνση  των νεκρών κυττάρων και την δηµιουργία διόδων για να εισχωρήσουν άλλα δραστικά συστατικά.
 • το υαλουρονικό, το οποίο είναι ένα φίλμ  που βρίσκεται στο δέρμα μας και εκφυλίζεται είτε με την πάροδο του χρόνου είτε από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και την παραγωγή ελεύθερων ριζών, όπως και με το έντονο στρες της καθημερινότητας. Το υαλουρονικό είναι υπεύθυνο για την συγκράτηση της υγρασίας της επιδερμίδας.

Η εφαρμογή τους γίνεται με ειδικές τεχνικές μάλαξης ώστε να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα απορρόφησής τους, επιμένοντας στα σημεία που έχει πιο πολύ ανάγκη το εκάστοτε πρόσωπο, και να τονώσουμε ξεχωριστά κάθε μυική  του ομάδα.