Πρωϊνό Μακιγιάζ

25€

Βραδινό Μακιγιάζ

40€

Νυφικό Μακιγιάζ

120

Δοκιμαστικό Μακιγιάζ

30

Το γνωστό σε όλους μας μακιγιάζ ή όπως λέγεται στα γαλλικά «maquillage», είναι μία μορφή τέχνης, καθώς με τη κατάλληλη επαγγελματική χρήση του μπορεί να αναδείξει κάθε πρόσωπο ξεχωριστά.  Ένα σωστό μακιγιάζ μπορεί όχι μόνο να μας ανεβάσει ψυχολογικά αλλά και να τονίσει τα ιδιαίτερα σημεία του προσώπου μας.
Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας The Balm που είναι paraben free και θα σας κερδίσουν όχι μόνο με τις έξυπνες και παιχνιδιάρικες συσκευασίες τους που πραγματικά σου φτιάχνουν το κέφι, αλλά και τα υπέροχα χρώματα αλλά και την πολύ σταθερή τους σύνθεση. Αφήστε λοιπόν την make up artist μας να αναδείξει τον «νέο» σας εαυτό χρησιμοποιώντας το πρόσωπο σας σαν καμβά για ένα μοναδικό έργο τέχνης.

 

> Πρωινό Μακιγιάζ

Ξεκινήστε τη μέρα σας και φτιάξτε τη διάθεση σας με ένα πρωινό ανάλαφρο μακιγιάζ σε natural look, τονίζοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

 

 

 

 

 

> Βραδινό Μακιγιάζ

Για μια πιο ιδιαίτερη και εντυπωσιακή εμφάνιση δώστε τη λάμψη που σας ταιριάζει με ένα επαγγελματικό βραδινό μακιγιάζ. Κάντε ένα εντυπωσιακό συνδυασμό με τα must χρώματα της φετινής σαιζόν.

 

 

 

 

 

 

> Νυφικό μακιγιάζ

Για όσες σκοπεύετε να ανεβείτε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας αφεθείτε στα χέρια της έμπειρης make up artist μας, για ένα άψογο νυφικό μακιγιάζ και θα είστε σίγουρα η πρωταγωνίστρια της βραδιάς .