Θεραπείες Σώματος

Θαλάσσια άλατα και κόκκοι ζάχαρης μαζί με τονωτικό λάδι και αιθέρια έλαια, δημιουργούν ένα αναζωογονητικό peeling που χαρίζει βελούδινη επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα

60′

€30

Η τεχνική LPG Endermologie είναι η πιο πρόσφατη, πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση κυτταρίτιδας και τη µη επεµβατική λιπογλυπτική σώµατος.

Δείτε περισσότερα

30-50′

€65

Μασάζ που σμιλεύει το σώμα και μειώνει την εμφάνιση κάθε μορφής κυτταρίτιδα. Μπορεί να δράσει στοχευμένα σε επίμαχες περιοχές (γλουτούς, στομάχι κτλ), όπου η συγκέντρωση των λιποκυττάρων είναι μεγαλύτερη.

Δείτε περισσότερα

30′

€40

Μασάζ με ειδική τεχνική μάλαξης που διεγείρει το λεμφικό σύστημα.

Δείτε περισσότερα

40′

€50

Πρόκειται για μια θεραπεία, η οποία επιτυχάνει αποδεδειγμένα την αντιμετώπιση συσσωρευμένου τοπικού λίπους σε σημεία όπως οι γλουτοί,οι μηροί και τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Δείτε περισσότερα

30′

€40

Η μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος κατά την οποία διοχετεύουμε μικρές ποσότητες ουσιών όπως λυποδιαλυτικά στοιχεία (καφεϊνη, αγκινάρα), συσφικτικά στοιχεία (DMAE) στην υποθεράπουσα περιοχή.

Δείτε περισσότερα

30′

€60

Πρόκειται για ηλεκτρομαγνητικά κύματα, που εκπέμπονται μέσω μιας κεφαλής, και  μεταφέρουν ενέργεια βαθιά διαπερνόντας τα στρώματα του δέρματος. Με τη μέθοδο αυτή θερμαίνονται επιλεκτικά τα λιπώδη κύτταρα και οι υποκείμενοι ιστοί. Η  θερμότητα που μεταφέρεται κάτω από το δέρμα βοηθάει στη αύξηση της κυκλοφορίας του, ενώ με τη βοήθεια της ελεγχόμενης αυτής θερμότητας προκαλείται συρρίκνωση των λιποκυττάρων και μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Δείτε περισσότερα

40′

€70

H εκτέλεση της θεραπείας ξεκινά κιόλας με ένζυμα  με ένα ελαφρύ μασάζ  καθώς  έχουν απολεπιστική και διεισδυτική ικανότητα.

Δείτε περισσότερα

20′

€30

Ο καθαρισμός σώματος είναι όπως και ο καθαρισμός προσώπου από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες καθώς καθαρίζει το δέρμα σε βάθος, αφαιρεί την περίσσεια σμήγματος, απομακρύνει τους ρύπους και ρυθμίζει τη λιπαρότητα.

Δείτε περισσότερα

90-120′

€60