Ενζυμική Θεραπεία

Τα ένζυµα είναι ειδικές πρωτεΐνες που βρίσκονται σε κάθε οργανισµό και δρουν ως καταλύτες στις χηµικές αντιδράσεις που λαµβάνουν χώρα στο µεταβολισµό µας. Λόγω των βιοχηµικών χαρακτηριστικών τους στοχεύουν απευθείας στο πρόβληµα που θέλουµε να βελτιώσουµε. Ως αποτέλεσµα της µεταβολικής δράσης των ενζύµων τα οποία αναγνωρίζονται και απορροφώνται απευθείας από την εστία του προβλήµατος παρατηρείται σηµαντική βελτίωση στην ελαστικότητα του δέρµατος, στη µείωση των ρυτίδων και στη µείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και γενικότερα  βελτιωµένη εµφάνιση του δέρµατος στο 100% των περιπτώσεων.

Το Pbserum πρόκειται για ένα προϊόν που προσεγγίζει την φαρµακευτική βιοµηχανία .  Για το λόγο αυτό βρίσκονται σε φυαλλίδια σκούρου χρώματος και αεροστεγώς σφραφισμένα,σε μορφή συμπαγούς σκόνης,όπου ανοίγεται και διαλύεται το σκεύασμα με φυσιολογικό ορό ακριβώς πριν την εφαρμογή του. Ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε  χρησιμοποιούμε και τα κατάλληλα ένζυμα:

η κερατινάση για την αποµάκρυνση  των νεκρών κυττάρων και την δηµιουργία διόδων για να εισχωρήσουν άλλα δραστικά συστατικά.
• η λιπάση για την διάλυση του συσσωρευµένου τοπικού λίπους.
• η κολλαγενάση για την διάλυση των συσσωρευµένων οζιδίων κυτταρίτιδας, και
• η υαλουρονιδάση για την διάσπαση των πολυσακχαριτών των όποιων η υπερβολική συγκέντρωση ευθύνεται για τις κατακρατήσεις.

H εκτέλεση της θεραπείας ξεκινά κιόλας με ένζυμα  με ένα ελαφρύ μασάζ  καθώς  έχουν απολεπιστική και διεισδυτική ικανότητα. Έ πειτα τυλίγουμε την υπο θεράπουσα περιοχή με ένα wrap και περιμένουμε  για 20΄σε ένα ελαφρώς ζεστό περιβάλλον,ώστε να ενισχυθεί η απορρόφησής τους από το δέρμα.Τέλος κάνουμε μασάζ με προιόν ανάλογο της θεραπειάς δηλαδή συσφικτικό ή λιποδιαλυτικό.

  20′       €30