Θεραπείες προσώπου

Απομακρύνει ρύπους και περιττή λιπαρότητα, ενώ καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, βοηθώντας το δέρμα να αναπνεύσει και να αποσυμφορηθεί από την υπερπαραγωγή σμήγματος και την ανάπτυξη μικροβίων. Ιδανική και για λιπαρό, προβληματικό και ακνεϊκό δέρμα.

Δείτε περισσότερα

120′

€50

Μία θεραπεία που βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας, αφαιρώντας την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος που έχει καταστραφεί. Με αυτό τον τρόπο αποκαλύπτεται μια νέα υγιής επιδερμίδα απαλλαγμένη από ένα μέρος των ρυτίδων και των ατελειών.

Δείτε περισσότερα

45′

€80

Απολέπιση με βότανα που προκαλεί μία πλήρης ανανέωση του δέρματος.

Δείτε περισσότερα

60′

€60

Η μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος κατά την οποία διοχετεύουμε μικρές ποσότητες ουσιών όπως αντιρυτιδικά στοιχεία, συσφικτικά στοιχεία (DMAE) και βιταμίνες στην υποθεράπουσα περιοχή.

Δείτε περισσότερα

30′

€80

Πρόκειται για ηλεκτρομαγνητικά κύματα, που εκπέμπονται μέσω μιας κεφαλής και  μεταφέρουν ενέργεια εν τω βάθη. Με τη μέθοδο αυτή θερμαίνονται επιλεκτικά  οι υποκείμενοι ιστοί ενώ παράλληλα παρέχει προστασία στους υπερκείμενους ιστούς. Η  θερμότητα που μεταφέρεται κάτω από το δέρμα βοηθάει στη αύξηση της μικρο-κυκλοφορίας του με αποτέλεσμα να οξυγονώνεται καλύτερα ο ιστός και να αυξάνονται οι μεταβολικές του λειτουργίες.

Δείτε περισσότερα

40′

€70

Απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ρυτίδες, ουλές και αποχρωματίζει τις πανάδες καθώς το γλυκολικό οξύ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Κατάλληλη, για όλους τους τύπους δέρματος.

Δείτε περισσότερα

60′

€40

Θεραπεία ενυδάτωσης που αποκαθιστά την υγρασία σε κυτταρικό επίπεδο, χαρίζοντας μακράς διάρκειας αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα

60′

€40

Εντατική θεραπεία ενυδάτωσης και θρέψης που αποκαθιστά την ποιότητα του δέρματος σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε περισσότερα

90′

€50

Η περιβαλλοντική έκθεση προκαλεί ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων στο δέρμα, που καλείται να αποκαταστήσει η ισχυρή αυτή αντιοξειδωτική θεραπεία με καθαρό ασκορβικό οξύ (Vit. C).

Δείτε περισσότερα

45′

€40

Ένας μοναδικός συνδυασμός πυριτίου (silicium) και υαλουρονικού οξέος, που δίνει άμεση σύσφιξη, λείανση ρυτίδων και βαθιά θρέψη.

Δείτε περισσότερα

90′

€60

Πρόκειται για μια θεραπεία, η οποία συνδυάζει την εφαρμογή συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος και προιόντος με στοιχεία ιόντων.Μεσω του ηλεκτρικού ρεύματος επιτυγχάνεται η μεταφορά ιόντων του προιόντος διαμέσου του δέρματος, στους βαθύτερους ιστούς της υποθεράπουσας περιοχής, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται η δραστικότητα του προιόντος.

Δείτε περισσότερα

30′

€40